Scroll Top

Over Ons

Kwaliteit van A(ppelblauwzeegroen) tot Z(wart)
VERTROUW OP ONZE ERVARING
AL MEER DAN 15 JAAR IN HET VAK!

Bij Schilderwerken Meeus kan u terecht voor een waaier aan mogelijkheden. Geen project is te klein of te groot! Ook voor een kast of slechts één kamer kan u bij ons terecht. Hieronder een greep uit onze diensten:

Met referentieprojecten in heel Vlaanderen staan wij garant voor kwalitatieve realisaties in binnen- en buitenschilderwerk, behangwerk en decoratieve schildertechnieken van woningen en kantoren.

...Onze realisaties zijn stuk voor stuk uniek, telkens afgewerkt met de beste zorg. Bij Schilderwerken Meeus is uw project in goede handen. Onze realisaties spreken voor zich. - Tim Meeus, Zaakvoerder.

ONS VERHAAL

Schilderwerken Meeus is een vaste waarde in de regio Puurs-Sint-Amands en ver daarbuiten. Reeds meer dan 15 jaar zijn wij hét aanspreekpunt van particulieren en bedrijven in de streek voor de afwerking en opfrissing van woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsruimtes. Een project aan de Kust of in de Ardennen? Geen probleem, wij werken over heel België.

Wij staan garant voor een creatieve en vakkundige realisatie van al uw schilder- en behangwerk. Dit omvat zowel traditioneel schilderwerk als diverse decoratieve technieken. Wij zetten onze tanden in uw project!

Zowel voor binnen- als buitenschilderwerken kan u bij ons terecht. Waar wij ons bovenal onderscheiden, zijn de nieuwe schildertechnieken. Kleuradvies nodig? Eerder behangen? Een totaalproject? Laat ons u ontzorgen met onze ervaring! Wij zijn van alle markten thuis en op basis van uw wensen, leveren wij een correcte prijs-kwaliteitverhouding af binnen het afgesproken budget en tijdspanne.

Onze realisaties zijn stuk voor stuk uniek, telkens afgewerkt met de beste zorg. Bent u op zoek naar een partner met een persoonlijke service, begeleiding, flexibel en betaalbare prijzen? Bij Schilderwerken Meeus is uw project in goede handen. Onze realisaties spreken voor zich.

ONZE EXPERTISE

Een persoonlijke en flexibele aanpak in combinatie met het begeleiden en adviseren bij de keuze van kleuren, technieken en materialen voor uw project. Ook tijdens en na de oplevering. Daar staan we voor.

Zaakvoerder
Tim Meeus
Tim Meeus